FAQ

Ofte stillede spørgsmål

 

Her har jeg samlet nogle af de spørgsmål, jeg ofte bliver stillet. Hvis du har spørgsmål du ikke finder svar på her eller andet, er du meget velkommen til at kontakte mig.

 

HVORDAN VED JEG OM DU KAN DU LAVE LIGE NØJAGTIG MIT FIRMAS DESIGN?

Jeg er specialiseret i at afkode og videreføre de små detaljer i et design. Så font, farver, grafik, stil, osv. i dit firma design ser jeg og designer ud fra. Hvis du skal have designet visuel identitet, er min proces grundig og gennemarbejdet, så jeg kan stå inde for, at vi finder det rette til dit firma.

HVOR LANG TID TAGER DET AT FÅ DESIGNET EN VISUEL IDENTITET?

Typisk siger jeg 4-6 uger. Vores samarbejde følger en trinvis proces, men der er også plads til at tænke, mærke, eller få talt om det du er i tvivl om. Jeg laver en projektplan med dine og mine to-do’s, så begge parter er klar over deadlines undervejs.

HVAD SKAL DU BRUGE FOR AT KOMME IGANG MED MIT FIRMAS DESIGN?

Oftest starter vi med et opstartsmøde. Det jeg altid spørger ind til er bl.a.: Hvad er formålet med materialet? Har firmaet et logo og en guideline jeg skal arbejde ud fra? Hvad er deadline? Hvem skal producere/håndtere materialet? Hvem skal levere materialet til dem? Så dette må du gerne have overvejet, og hjælper jeg med at finde løsningen.

HVORDAN UNDGÅR JEG UVENTEDE EKSTRAREGNINGER?

Ved start af en opgave giver jeg et tilbud eller et estimat på opgavens omfang. Derudover giver jeg altid besked og afstemmer med dig, inden jeg går videre med noget, som ikke er en del af aftalen. Og måden jeg arbejder på inkluderer i høj grad også dig, så du er med undervejs, hvis du ønsker det.

GRAFIKONFETTI

CVR-nr. DK39022605
Tlf. 26147524kontakt@grafikonfetti.dk
Arnold Nielsens Boulevard 72・ 2650 Hvidovre