Om Grafikonfetti

Grafikonfetti er grafisk designer Tina Bella Christoffersen

 

Jeg har erfaring fra 20 år som grafisk designer, med at designe og få produceret alle mulige former for materialer til tryk og online.

“Brand design” er mit mellemnavn

At arbejde med design guidelines har været gennemgående i min karriere. Jeg sørger for designets professionelle genkendelighed.

Jeg er dit firmas medspiller

At hjælpe mere end 500 kunder til at stå med et stærkere brand og at være med til at løfte deres succes, har givet mig en solid ballast til, at finde min plads på holdet. 

Jeg kender til udviklingen inden for mit fag

I løbet af min karriere har jeg efteruddannet mig inden for markedsføring og SoMe, og følger med i udviklingen i min branche.

OPgaver jeg har erfaring med

Alsidigheden i mine løste opgaver, giver en stærk base

logo design ∙ CVIs/visuel identitet ∙ annoncer ∙ magasin ∙ plakat ∙ t-shirt design ∙ bannere ∙ skilte ∙ gulvklæb ∙ infografik ∙ visitkort ∙ foldere ∙ flyers ∙ illustration ∙ billederedigering ∙ emballage ∙ event materiale ∙ messestande og materiale ∙ pallesvøb ∙ support af on- og offtrade-salgsstyrker ∙ webdesign ∙ displays ∙ roll-ups ∙ bog design ∙ SoMe grafik ∙ Powerpoint-præsentationer ∙ fotosessions ∙ butiksudstilling ∙ budgethåndtering ∙ pressemeddelelser ∙ leverandør samarbejder ∙ mediekontakt ∙ m.m.

Brands jeg har erfaring med

Min erfaring er blandt andet i at designe for disse brands

Fiskars ∙ Royal Copenhagen ∙ Iittala ∙ Jägermeister ∙ Cointreau ∙ Campari ∙ Aperol ∙ Linie Aquavit ∙ Rose’s Cordial Mixer ∙ Tullamore D.E.W. ∙ Hendrick’s Gin ∙ GOSH Cosmetics ∙ Geberit ∙ Dong Energy ∙ Neutral ∙ Grundfos ∙ Arla Foods ∙ Beierholm advokater ∙ HOME ejendomsmægler ∙ Lauritz Knudsen ∙ Montana ∙ PFA Pension ∙ Solar ∙ Telmore ∙ Knorr ∙ Thai Airways ∙ EDC Mæglerne ∙ United International Pictures, m.m.

Du kan finde mere om min baggrund på LinkedIn

Services

Mine kunder sætter pris på…

Kemi, det rette match, bølgelængde – kært barn har mange navne. Når vi skal arbejde sammen, er det af afgørende betydning, at vores kemi er god. Du får en lyttende, tålmodig og serviceminded grafiker i mig – selvfølgelig samtidig med at du får faglighed, sparring, kreative idéer og, ikke mindst, lækkert design.

Stiller spørgsmål

Du skal være klar til at blive udfordret, når du arbejder med mig. I et godt samarbejde er begge parter indstillet på at bidrage for at nå målet.

Sparringspartner

Der er altid åbent for at sparre med mig, uden at taxameteret løber løbsk  – min dør er åben

Tålmodighed

I en kreativ proces, skal der være plads til at tænke, mærke, føle, eller hvad man har brug for. Den plads får du hos mig.

Kreativ inden for rammerne

Jeg er særligt erfaren i at arbejde inde for definerede designrammer, og derfor god til at designe de rette rammer til dit firma brand

opsummering

Kort fortalt

“Jeg har en baggrund inden for grafisk design siden 2002 og er udlært mediegrafiker i 2005. I min karriere har jeg arbejdet i marketingafdelinger og på reklamebureauer, og har derfor stor erfaring med at forstå og videreføre et brand design.
 
Jeg har erfaring fra 20 år som grafisk designer, med at designe og få produceret alle mulige former for grafisk materialer til tryk og online. Projekter med udgangspunkt i brand guidelines har været størstedelen. Så missionen med at sørge for den professionelle genkendelighed, kender jeg til fingerspidserne.
 
Undervejs har jeg efteruddannet mig inden for markedsføring og SoMe, og fulgt med udviklingen i branchen. Derudover har jeg hjulpet mere end 500 kunder til at stå med et stærkere brand og været med til at løfte deres succes.”
Tina Bella Christoffersen

Senior grafisk designer, Grafikonfetti

Privat

Om personen bag

Privat bor jeg i Hvidovre, hvor jeg har kontor i et hyggeligt kontorfællesskab. Jeg er mor til en lille dreng og har en passion for bl.a. indretning, yoga og mental udvikling.

Du er velkommen til at se mere om mig på LinkedIn her

Opsummering

Med øje for detaljerne

KENDER TIL ARBEJDSGANGE OG OVERVEJELSER I PROCESSEN FOR CORPORATE BUSINESS

MANGE ÅRS ERFARING MED AT DESIGNE UD FRA DESIGN GUIDELINES

TAGER ESSENSEN AF ET BRAND OG UDTRYKKER DET VISUELT PÅ TVÆRS AF PLATFORME

EVNER KUNSTEN AT HOLDE DET UNIKT – UDEN ROD OG UKLARE VISUELLE BUDSKABER

AFKODER OG VIDEREFØRER SMÅ KENDETEGN I FONT, FARVE, GRAFIK, STIL, M.M.

TILFØJER KREATIVITET, NYE VINKLER OG SPARRING HELE VEJEN RUNDT

Mit mål

At levere dit firma lige det rette design

I en ærlig og åben dialog, er mit mål at guide dig til at blive lidt klogere på dit design og hvordan du bruger det. Du får indblik i mine arbejdsmetoder, uden det bliver for teknisk.
Og ved at du forstår mere af måden jeg arbejder på, ligesom jeg bliver klog på din måde, står vi stærkere til at finde det rette design til dit firma.

GRAFIKONFETTI

CVR-nr. DK39022605
Tlf. 26147524kontakt@grafikonfetti.dk
Arnold Nielsens Boulevard 72・ 2650 Hvidovre