Services

En god grafisk designer kan hjælpe med det rette design til dit firma

Med 20 års erfaring i hvordan man designer og arbejder med brand design, er det mit stærke udgangspunkt, når jeg arbejder med dit firmas grafiske design.

Din unikke designlinje har jeg et skarpt øje for. Jeg er specialiseret i designe visuel identitet og at lave grafisk design ud fra en brand guideline.

Mit mål

At levere dit firma lige det rette design

I en ærlig og åben dialog, er mit mål at guide dig til at blive lidt klogere på dit design og hvordan du bruger det. Du får indblik i mine arbejdsmetoder, uden det bliver for teknisk. 
Og ved at du forstår mere af måden jeg arbejder på, ligesom jeg bliver klog på din måde, står vi stærkere til at finde det rette design til dit firma.

“Graphiconfetti har været min samarbejdspartner i forbindelse med udvikling af visuel brandidentitet, logo og website til Aarestrup Executive.
Tina er en fremragende grafisk designer, og hun har styret forløbet med godt overblik, et professionelt individuelt touch og stilsikker eksekvering. Hertil kommer, at hun er utrolig passioneret omkring netop din virksomhed, så jeg har følt mig som den vigtigste kunde i verden.
Jeg havde meget høje forventninger, og de er mere end indfriet. Med Graphiconfetti og Tina får du en professionel og passioneret sparringspartner, og jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger.
Det har været individuelt, personligt og effektivt.”
PIA AARESTRUP

CEO, AARESTRUP EXECUTIVE

“Jeg er blæst bagover, hvad det er Tina hun kan. Jeg mødte hende nogle gange, sendte nogle få stikord om et logo og T-shirt-design, og jeg blev virkelig overrasket over, hvor godt hun læste mig. Jeg vidste ikke engang, at det var det jeg ville have. Jeg havde slet ikke forestillet mig, at det var det jeg skulle have, men det var det. Det er lige præcis det Tina kan. Hun kan læse dig, hun er sindsyg dygtig til at komme med bud på dine flyvske tanker og få samlet det i det, det handler om -nemlig det grafiske udtryk. Jeg vil til enhver tid anbefale Tina. Ud over hun er vildt dygtig, er hun også sød og et dejligt menneske.”
MILLE BRUUN SJØGREN

Voiceover, podcaster og foredragsholder der gør dig remote, Founder of Freeliving.dk and millespeak.dk

“Jeg har haft fornøjelsen at arbejde sammen med Tina på flere af mine projekter. Ikke blot har hun fagligheden i top, men har den sjældne kombination af bred erfaring med design og grafik til både print og online, stor viden om materialer og virkemidler samt et helt særligt øje for at skabe en æstetisk, rød tråd i alle elementer. Og så er der jo bare en ekstra bonus, at hun har et utroligt behageligt væsen og altid tager udgangspunkt i kundens behov og ønsker. Kan kun give Tina de allerbedste anbefalinger.”
EVA VEDEL

CEO, EXPO VIVA - (Iværk&Vækst, Food Entrepreneurs DK, Lakridsfestival, Picnicfestival, Oplev Furesø)

Vil du høre mere?

Udtalelser

referencer

Et udsnit af mine kunder...

visuel identitet Proces

Du er i trygge og kompetente hænder

Visuel identitet

Design af det grundlag, du markedsfører dit firma på

Visuel identitet

Stemmer dit firmas design overens med de mål, ambitioner og drømme du eller I har i det? Professionelt design, synlighed og genkendelighed er essentielt, for at opnå dem.

Mange bruger BASIS analysen som et første step, til hvis de vælger at gå videre med at få designet VISUEL IDENTITET af mig.

Pakken indeholder selve analysen, plus to konkrete oplæg til den visuelle retning, jeres design skal have.

Hvis du vælger at gå videre til at designe en ny VISUEL IDENTITET, trækkes prisen for analysen selvfølgelig fra der.

BASIS - Analyse

Er det design du som selvstændig, eller I som firma, markedsfører med, det rette?

Få en analyse af det nuværende design i al jeres tilstedeværelse, og et værktøj med, I kan bruge til at arbejde videre.

I kan bruge analysen til at få vejledning i, om det I gør giver mening og skal fortsætte – måske bare med små justeringer. Eller hvor der kan justeres og en ny strategi skal overvejes, og hvordan den kan se ud. Analysen kan I bruge på egen hånd, som et værktøj fremadrettet. Eller det kan være første step, hvis I vælger at gå videre med mig til at få et nyt design.

 

Mange bruger analysen som et første step, til hvis de vælger at gå videre med at få designet VISUEL IDENTITET af mig.

Pakken indeholder selve analysen, plus to konkrete oplæg til den visuelle retning, jeres design skal have.

 

Analyse + oplæg med 2 konkrete designs, egnet til at arbejde videre med  

 • En analyse af det nuværende design i al dit firmas tilstedeværelse
 • Et designoplæg med to idéer til firmaets fremtidige design, der kan bruges som et værktøj til at arbejde videre.
 • Analysen kan I bruge på egen hånd, som et værktøj fremadrettet. Eller det kan være første step, hvis I vælger at gå videre med mig til at få et nyt design.
 • Pakken indeholder selve analysen, plus to konkrete oplæg til den visuelle retning, jeres design skal have.

Hvis du vælger at gå videre til at designe en ny VISUEL IDENTITET, trækkes prisen for analysen selvfølgelig fra der.

FULD - Den fulde visuelle identitet
Den fulde visuel identitet med dit design samlet i en brand guideline
Med min unikke brand identitet proces finder vi det rette design. Processen foregår sådan:
 
En vigtig del af processen sker med analysen jeg laver, inden jeg går igang med at designe, for at sikre at ende med det rette visuelle identitet til jer.
 
Det er i analysen jeg afdækker jeres værdier, målgruppe, m.m. Forarbejdet er essentielt og er værdifuldt for både begge parter og gør os skarpe på identiteten, og hvad det er det skal udtrykke.
 
Baseret på den input og dialog jeg har fået, udarbejdes et moodboard med oplæg til designretning. Ud fra feedback’en på moodboardet, designer jeg en portion unikke logodesigns.
Ud fra analysen og designprocessen, udvikler jeg en visuel identitet guideline med et unikt design af moodboard, logo, farver og skrifttyper.
 
Alle de relevante filformater samles overskueligt i en pakke, klar til nemt at kunne tages i brug. Du får gratis rådgivning om brugen af logoet inkluderet i prisen.

Den fulde visuel identitet med dit design samlet i en brand guideline

 • Starter med BASIS – analyse, inden jeg går igang med at designe, for at sikre at ende med det rette visuelle identitet til jer.
 • Design af moodboard med oplæg til designretning og unikke logodesigns.
 • Ud fra analysen og designprocessen, udvikler jeg en visuel identitet guideline med et unikt design af moodboard, logo, farver og skrifttyper.
 • Alle de relevante filformater samlet i en pakke.
 • Gratis rådgivning om brugen af logoet inkluderet i prisen.
 • Mulighed for EKSTRA, så hvis der er yderligere materialer du ønsker at få med til at launche dit nye design, hjælper jeg selvfølgelig også gerne med det.
 • Det kan fx være visitkort design, Powerpoint template, SoMe content skabelon, E-bog skabelon eller andet skræddersyet til dine ønsker.
FULD+WEB - Fuld visuel identitet + website + mulighed for EKSTRA
Vil du ikke gå på kompromis med at stå professionelt og stærkt frem i dit firmas markedsføring?
Så er all-in for dig, der er klar til at opgradere dit design og få en helt custom made pakke.
 
Du får BASIS med analysen og FULD visuel identitet, plus et webdesign der kobles sammen med – tro mod dit brand.
 

Mulighed for EKSTRA, så hvis der er yderligere materialer du ønsker at få med til at launche dit nye design, hjælper jeg selvfølgelig også gerne med det. Det kan fx være:

 

 • Visitkort design
 • Powerpoint template
 • SoMe content skabelon
 • E-bog skabelon
 • Andet skræddersyet til dine ønsker
EKSTRA

Hvis der er yderligere materialer du ønsker at få med til at launche dit nye design, hjælper jeg selvfølgelig også gerne med det. Når jeg har designet den visuelle identitet har jeg den under huden, og vil med glæde føre den videre ud på dine materialer.

Det kan fx være på:

 • Visitkort design
 • Powerpoint template
 • SoMe content skabelon
 • E-bog skabelon
 • Andet skræddersyet til dine ønsker

Nysgerrig på mere og priser?

Jeg har faste priser på hver pakke, men afhængig af det som er det rette til dig, finder vi den pakke du skal bruge. Så lad os starte med en snak og sikre du får det rette.

Har du en opgave, du søger hjælp til...?

Kontakt mig

Klippekort

Den bekvemme løsning, til firmaet med brug for løbende support

Til dig med brug for en grafisk designer, som kender dit firmas design og bliver den faste partner, er et klippekort oplagt.

Med et klippekort får du let adgang til lækkert design, uden at skulle bruge tid på at indhente tilbud, håndtere enkelte fakturaer, osv.

I tvivl om hvad din opgave kræver? Kontakt mig endelig. 

Klippekortet er gyldig i et år, medmindre andet aftales.

Klippekortet er gyldig i et år, medmindre andet aftales.

GRAFIKONFETTI

CVR-nr. DK39022605
Tlf. 26147524kontakt@grafikonfetti.dk
Arnold Nielsens Boulevard 72・ 2650 Hvidovre