Services

En god grafisk designer kan hjælpe med det rette design til dit firma

Med 20 års erfaring i hvordan man designer og arbejder med brand design, er det mit stærke udgangspunkt, når jeg arbejder med dit firmas grafiske design.

Din unikke designlinje har jeg et skarpt øje for. Jeg er specialiseret i designe visuel identitet og at lave grafisk design ud fra en brand guideline.

Mit mål

At levere dit firma lige det rette design

I en ærlig og åben dialog, er mit mål at guide dig til at blive lidt klogere på dit design og hvordan du bruger det. Du får indblik i mine arbejdsmetoder, uden det bliver for teknisk. 
Og ved at du forstår mere af måden jeg arbejder på, ligesom jeg bliver klog på din måde, står vi stærkere til at finde det rette design til dit firma.

“Graphiconfetti har været min samarbejdspartner i forbindelse med udvikling af visuel brandidentitet, logo og website til Aarestrup Executive.
Tina er en fremragende grafisk designer, og hun har styret forløbet med godt overblik, et professionelt individuelt touch og stilsikker eksekvering. Hertil kommer, at hun er utrolig passioneret omkring netop din virksomhed, så jeg har følt mig som den vigtigste kunde i verden.
Jeg havde meget høje forventninger, og de er mere end indfriet. Med Graphiconfetti og Tina får du en professionel og passioneret sparringspartner, og jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger.
Det har været individuelt, personligt og effektivt.”
PIA AARESTRUP

CEO, AARESTRUP EXECUTIVE

“Jeg er blæst bagover, hvad det er Tina hun kan. Jeg mødte hende nogle gange, sendte nogle få stikord om et logo og T-shirt-design, og jeg blev virkelig overrasket over, hvor godt hun læste mig. Jeg vidste ikke engang, at det var det jeg ville have. Jeg havde slet ikke forestillet mig, at det var det jeg skulle have, men det var det. Det er lige præcis det Tina kan. Hun kan læse dig, hun er sindsyg dygtig til at komme med bud på dine flyvske tanker og få samlet det i det, det handler om -nemlig det grafiske udtryk. Jeg vil til enhver tid anbefale Tina. Ud over hun er vildt dygtig, er hun også sød og et dejligt menneske.”
MILLE BRUUN SJØGREN

Voiceover, podcaster og foredragsholder der gør dig remote, Founder of Freeliving.dk and millespeak.dk

“Jeg har haft fornøjelsen at arbejde sammen med Tina på flere af mine projekter. Ikke blot har hun fagligheden i top, men har den sjældne kombination af bred erfaring med design og grafik til både print og online, stor viden om materialer og virkemidler samt et helt særligt øje for at skabe en æstetisk, rød tråd i alle elementer. Og så er der jo bare en ekstra bonus, at hun har et utroligt behageligt væsen og altid tager udgangspunkt i kundens behov og ønsker. Kan kun give Tina de allerbedste anbefalinger.”
EVA VEDEL

CEO, EXPO VIVA - (Iværk&Vækst, Food Entrepreneurs DK, Lakridsfestival, Picnicfestival, Oplev Furesø)

Vil du høre mere?

Udtalelser

referencer

Et udsnit af mine kunder...

visuel identitet Proces

Du er i trygge og kompetente hænder

Hvordan foregår designprocessen?

Klippekort

Den bekvemme løsning, til firmaet med brug for løbende support

Til dig med brug for en grafisk designer, som kender dit firmas design og bliver den faste partner, er et klippekort oplagt.

Med et klippekort får du let adgang til lækkert design, uden at skulle bruge tid på at indhente tilbud, osv.

Kontakt mig endelig for at få en vurdering af en løsning til dit behov. Eller hvis du er klar til at komme igang!

 

GRAFIKONFETTI

CVR-nr. DK39022605
Tlf. 26147524kontakt@grafikonfetti.dk
Arnold Nielsens Boulevard 72・ 2650 Hvidovre