udtalelser

Mine kunder siger...

udtalelser

Mine kunder siger...

“Graphiconfetti har været min samarbejdspartner i forbindelse med udvikling af visuel brandidentitet, logo og website til Aarestrup Executive.
Tina er en fremragende grafisk designer, og hun har styret forløbet med godt overblik, et professionelt individuelt touch og stilsikker eksekvering. Hertil kommer, at hun er utrolig passioneret omkring netop din virksomhed, så jeg har følt mig som den vigtigste kunde i verden.
Jeg havde meget høje forventninger, og de er mere end indfriet. Med Graphiconfetti og Tina får du en professionel og passioneret sparringspartner, og jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger.
Det har været individuelt, personligt og effektivt.”
PIA AARESTRUP

CEO, AARESTRUP EXECUTIVE

“Tina har lavet det flotteste visuelle design til mig. Jeg havde kun lige taget det første spadestik til min kommende virksomhed, da jeg kontaktede Tina, men Tina var rigtig dygtig og professionel til at fange mine ønsker. Og visuelt har Tina formået at skabe et design, der på fineste vis, viser det jeg og min virksomhed står for.”
LOUISE DREIBØL

EJER / MADMENTOR, www.madmentorlouise.dk

"Jeg har haft fornøjelsen at arbejde sammen med Tina på flere af mine projekter. Ikke blot har hun fagligheden i top, men har den sjældne kombination af bred erfaring med design og grafik til både print og online, stor viden om materialer og virkemidler samt et helt særligt øje for at skabe en æstetisk, rød tråd i alle elementer. Og så er der jo bare en ekstra bonus, at hun har et utroligt behageligt væsen og altid tager udgangspunkt i kundens behov og ønsker. Kan kun give Tina de allerbedste anbefalinger."
Eva Vedel

CEO - Expo Viva, (Iværk&Vækst, Food Entrepreneurs DK, Lakridsfestival, Picnicfestival, Oplev Furesø)

Tina har i samarbejde med mig, skabt det visuelle udtryk til min første bog, og jeg kommer helt sikkert til at booke hende til mange flere grafiske opgaver fremover. Udover at være et meget behageligt menneske at arbejde sammen med, har hun været knivskarp på at læse mig og mine ønsker. Jeg elsker hendes input og sans for små detaljer, som har været med til at give bogen et fuldendt udtryk, der matcher mig og min stil til perfektion. Desuden er alle deadlines og aftaler blevet overholdt, hvilket har gjort at jeg har følt mig tryg hele vejen igennem processen fra vores første møde, til bogen blev sendt til tryk. Graphiconfetti har mine varmeste anbefalinger.
REBEKKAH LEVE

BLOGGER, FORFATTER, UDDANNELSESLEDER

"Jeg fik lavet et nyt logo som jeg er superglad for. Under hele forløbet er jeg blevet lyttet til og ikke mindst forstået i et tillidsfuldt samarbejde."
Susanne Jespersen

Din Unikke Jobprofil

"Jeg synes, magasinet er blevet rigtig flot! Jeg har også hørt fra andre at de var MEGET tilfreds med det. Det er så dejligt at sidde med mellem hænderne. Tak, Tina. Er allerede spændt på næste omgang."
LOUISE ALBERS

KOMMUNIKATIONSKONSULENT, FORA

"Jeg har brugt Tina som fast freelancer til store og mindre opgaver hos Zleep Hotels, og hun har taget enhver opgave seriøst. Tina er utrolig dygtig og meget passioneret omkring det, hun laver, og man er slet ikke i tvivl om hendes mangeårige erfaring inden for branchen. Hun har været hurtig til at sætte sig ind i både arbejdsopgaver samt brandingmanual, og man har vidst, at opgaverne har været i trygge hænder. Resultaterne har altid været meget tilfredsstillende. Som person er Tina utrolig imødekommende, positiv og falder hurtigt ind. Det har derfor også været en stor fornøjelse at arbejde sammen med hende. Jeg kan uden tvivl anbefale Tina. Både som kollega og, ikke mindst, som utrolig kompetent profil inden for sin branche."
Bettina Wähling

Head of marketing, Zleep Hotels

"Tina Christoffersen fra Graphiconfetti er et meget professionelt menneske at arbejde sammen med. Hun sprudler af kreativitet og energi. Vi har fået et rigtig godt resultat ud af vores samarbejde, hvor Tina meget hurtigt forstod konceptet, og vi endte med præcis det udtryk, vi drømte om. Tina forstod at afdække vores behov og fandt lige det ”unikke udtryk”, vi søgte, men ikke vidste hvad var. Vi er meget stolte over vores app, som nu fremstår helstøbt i sit udtryk med de flotte fliser, der passer helt perfekt med Jankvist-logoet."
Susan Jankvist

Ejer & direktør, Jankvist & Co

"Mange tak skal du have! Jeg er meget tilfreds med logoet. Jeg er helt sikker på at vi bliver meget glade for det."

LINE HAGEN

Rokkjærs Guld Sølv Ure

“Kan kun anbefale Tina - god service og forståelse for opgaven som blev løst hurtigt og effektivt!
Anders Krygell

country MANAGER, Bulls

"Tina Bella Christoffersen arbejder frivilligt for vores forening ”Enable”, der driver et børnehjem i Indien. Tina har været utroligt servicemindet, og givet os uvurderlig hjælp i forbindelse med grafisk design, der har hjulpet med at gøre os synlige. Hun er meget kreativ, og arbejder derudover hurtigt. Vi kan derfor give hende vores varmeste anbefalinger."
Ernst Michaelsen

Formand - Enable, (CEO / Ceraco)

“Jeg er blæst bagover, af hvad det er Tina hun kan. Jeg mødte hende nogle gange, sendte nogle få stikord om et logo og T-shirt-design, og jeg blev virkelig overrasket over, hvor godt hun læste mig. Jeg vidste ikke engang, at det var det jeg ville have. Jeg havde slet ikke forestillet mig, at det var det jeg skulle have, men det var det. Det er lige præcis det Tina kan. Hun kan læse dig, hun er sindsyg dygtig til at komme med bud på dine flyvske tanker og få samlet det i det, det handler om -nemlig det grafiske udtryk. Jeg vil til enhver tid anbefale Tina. Ud over hun er vildt dygtig, er hun også sød og et dejligt menneske.”
MILLE BRUUN SJØGREN

Voiceover, podcaster og foredragsholder der gør dig remote, Founder of Freeliving.dk & millespeak.dk

“Dejligt når det lykkes at få kvalitet af produkter til at matche med flot og indbydende design. Vi glæder os til at fortsætte samarbejdet på de næste. Og vi takker for det gode samarbejde og det flotte resultat. Heldigvis er vi kun lige begyndt, for vi har meget mere der skal laves.
Mette & Jakob Christiansen

JAKOB’S SAUCES

“Jeg har samarbejdet med Tina i flere år, og det har altid været en fornøjelse. Tina er top-professionel og tilgår opgaverne med kreativitet og engagement, foruden et fantastisk overblikPå det personlige plan er det utroligt givende at arbejde sammen med en så diplomatisk og behagelig, men alligevel skarp, person som Tina. Jeg håber at kunne fortsætte samarbejdet i mange år fremover.”
Jeanette Nissen

KEY ACCOUNT MANAGER, BORDING PRO A/S

“Kære Tina. Tak for din sparring og ild i øjnene, når vi har holdt vores telefonmøder.

Du har været et inspirerende møde, til tider frustrerende, men med det fantastiske resultat får du mine varmeste anbefalinger. Jeg er meget glad.

Har fået lavet mit virksomheds logo til Bøttker & YOU. Tina styrede processen stramt og enkelt gennem hendes logokoncept. Super professionelt.”

PAULI BØTTKER

EJER / BØTTKER & YOU

“Samarbejdet med Tina har været godt og jeg har følt mig hjulpet hele vejen. Hendes input til tekst, farver og billeder er sammensat ud fra et perspektiv, der både omfavner mig som kunde, og den målgruppe jeg vil ud til. Dejligt med sparring fra Tina, særdeles når jeg har følt mig blind på opgaven. Vil helt klart række ud til Tina igen, når mit behov opstår.”
MAJBRITT LORENTZEN

EJER, FRISØR TEAM LEONARDO / MAJBRITTLORENTZEN.DK

Mit mål

At levere dit firma lige det rette design

I en ærlig og åben dialog, er mit mål at guide dig til at blive lidt klogere på dit design og hvordan du bruger det. Du får indblik i mine arbejdsmetoder, uden det bliver for teknisk.
Og ved at du forstår mere af måden jeg arbejder på, ligesom jeg bliver klog på din måde, står vi stærkere til at finde det rette design til dit firma.

GRAFIKONFETTI

CVR-nr. DK39022605
Tlf. 26147524kontakt@grafikonfetti.dk
Fjeldstedvej 50・ 2650 Hvidovre