løftet af din virksomheds design

Design

Boost

Få et tydeligt løft og boost af jeres design, baseret på det I har. En opgradering hvor vi optimerer det design I har i dag, i stedet for at starte med et gennemgribende redesign.

Kan du genkende det her..?

Hvis du er selvstændig og står med det hele selv, har du muligvis udfordringer med…

^

Forældet design i dit salg og markedsføring

Du er klar over at designet du har og bruger, ikke er tidssvarende og egnet til de kunder, du gerne vil have flere af.

^

Manglende ressourcer til opgradering

Du ved at dit design er off, men har ikke ressourcer eller evner, til at optimere og opgradere det.

^

Ikke tid nok i døgnet til at nå alt det du gerne vil

Du har tusind ting at gøre, så at lave design finpudsning og finesse, er ikke første prioritet på din to-do-liste.

^

Design som ikke passer til firmaets vision

Du er på vej til next level i dit firma, og vil gerne have løftet dit design, til at stemme overens med der, hvor du er på vej hen.

Hvis du er marketing- eller kommunikations-ansvarlig i en mindre virksomhed, har du måske…

^

Svært ved at stå på mål for jeres design

Ikke at have et design, som repræsenterer firmaet på bedste vis og I har lyst til at positionere jer med, gør jer demotiverede og måske endda lidt pinlige over det.

^

tunge arbejdsgange fra idé til eksekvering

Processen fra den gode idé til at I kan arbejde med den ude i markedet, er tung fordi jeres interne værktøjer til at udvikle salgs- og markedsføringsmateriale, er rodet og besværlig.

^

Henvendelser fra de "forkerte" kunder

Det kan hurtigt blive en stor udgift, at bruge tid på de kunder, som ikke er i jeres målgruppe og som jeres produkter bringer stor værdi.

Jeg hjælper både…

Dig, der er selvstændig og står med det hele selv, og ønsker:

  • Synlighed
  • Tidssvarende design
  • At tiltrække de rigtige kunder
  • At have et design, der skiller sig ud og som du har lyst til at vise frem.

Og jeg også arbejder også med dig, der er ansat eller partner i en mindre virksomhed, og har brug for det her:

 

  • At have et design, som er nemt og ligetil at bruge, og samtidig repræsenterer firmaet på bedste vis
  • At jeres design er det tydelige løft, som sælger til de rigtige kunder

Har du et projekt, som vi skal tage snak om?

Design Boost

giver dig…

Design Boost er for dig der har materiale, men hvor designet trænger til at blive fornyet, fordi det ikke længere passer til dig og virksomheden.

Med Design Boost får du…

Faglig vurdering og løft af designet

Design Boost indeholder min faglige vurdering af designet i din virksomheds nuværende materiale. Oveni er Design Boost et løft af din virksomheds marketing materialer, hvor der skrues på design knapperne og finpudses, for at det design virksomheden sælger dit produkt eller services, bliver synligt, genkendeligt og professionelt.

Stærkere grundlag giver ny energi til markedsføring

Design Boost klæder din virksomhed på til at træde ud i verden med fornyet energi, i kraft af en opgradering af designlinjen, virksomheden eksponeres med. Med et design som tydeligere fortæller hvem virksomheden er og hvad den tilbyder, er det et stærkere og mere professionelt grundlag at markedsføre sig på.

Værktøjer til let selv at arbejde videre i din virksomheds design

Du vil ligeledes fra Design Boost få værktøjer til fremover at styre dit firmas design til, at stemme overens med design linjen, og nemt tilpasse apellerende og sælgende materialer, til det ønskede formål.

Mulighed for guideline med de nye designgreb – lige til selv at arbejde med

Som del af Design Boost kan udvikles en simpel og brugervenlig design guide, som indeholder en opsummering af de designgreb, som er grundlaget for det opgraderede design.

Når du har dit færdige
Design Boost

+ Er virksomhedens design sluppet af med “øv-følelsen” og ærgelsen over dårligt design 

Efter et Design Boost slipper I i virksomheden for forbeholdet og tvivlen ved brug af det design I har. I kan stolt og modigt markedsføre og sælge jeres ydelser, og vide at det er professionelt og troværdigt design.

+ Er virksomhedens design opgraderet til at vise og supportere på vejen mod de ambitioner, du har for virksomheden. 

Et Design Boost vil give dig i virksomheden en professionel design værktøjskasse, så det er nemt og ligetil at bruge, på vejen mod virksomhedens mål og ambitioner.

+ Er designet egnet, som en rettesnor til at arbejde videre med firmaets design

Den afklaring der kommer fra et Design Boost giver ro i maven, for i virksomheden er der nu en vejledning at læne sig op ad.

Hej, mit navn er

Tina Bella

I mine over 20 år som faglært grafiker har jeg arbejdet i marketingafdelinger og på reklamebureau. Her har jeg arbejdet med udvikling af brands, og at designe ud fra design guidelines og forstå essensen af et brand.

Med min baggrund er jeg toptrænet i at se, forstå og designe med dele i et brands design. Det skarpe øje bruger jeg i arbejdet med dig og din virksomhed, til at løfte og booste effekten ved et godt design.

Da jeg startede Grafikonfetti i 2017, var det med ønsket om fortsat at arbejde med brand design, både at optimere eksisterende og designe visuelle identiteter med logo, farver, fonts, m.m. fra bunden.

Det har jeg haft fornøjelsen af mange gange efterhånden, og har en særlig passion for det.

Mine kunder siger…

“Grafikonfetti har været min samarbejdspartner i forbindelse med udvikling af visuel brandidentitet, logo og website til Aarestrup Executive.
Tina er en fremragende grafisk designer, og hun har styret forløbet med godt overblik, et professionelt individuelt touch og stilsikker eksekvering. Hertil kommer, at hun er utrolig passioneret omkring netop din virksomhed, så jeg har følt mig som den vigtigste kunde i verden.
Jeg havde meget høje forventninger, og de er mere end indfriet. Med Grafikonfetti og Tina får du en professionel og passioneret sparringspartner, og jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger. Det har været individuelt, personligt og effektivt.”
Pia Aarestrup

CEO, Aarestrup Executive

“Tina har lavet det flotteste visuelle design til mig. Jeg havde kun lige taget det første spadestik til min kommende virksomhed, da jeg kontaktede Tina, men Tina var rigtig dygtig og professionel til at fange mine ønsker. Og visuelt har Tina formået at skabe et design, der på fineste vis, viser det jeg og min virksomhed står for.”
Louise Dreibøl

Ejer og madmentor, www.madmentorlouise.dk

“Dejligt når det lykkes at få kvalitet af produkter til at matche med flot og indbydende design. Vi glæder os til at fortsætte samarbejdet på de næste. Og vi takker for det gode samarbejde og det flotte resultat. Heldigvis er vi kun lige begyndt, for vi har meget mere der skal laves.
Mette & Jakob Christiansen

Ejere af JAKOB’S SAUCES

“Tina Christoffersen fra Grafikonfetti er et meget professionelt menneske at arbejde sammen med. Hun sprudler af kreativitet og energi. Vi har fået et rigtig godt resultat ud af vores samarbejde, hvor Tina meget hurtigt forstod konceptet, og vi endte med præcis det udtryk, vi drømte om. Tina forstod at afdække vores behov og fandt lige det ”unikke udtryk”, vi søgte, men ikke vidste hvad var. Vi er meget stolte over vores app, som nu fremstår helstøbt i sit udtryk med de flotte fliser, der passer helt perfekt med Jankvist-logoet.”
Susan Jankvist

Ejer & direktør, Jankvist & Co

“Jeg er blæst bagover, af hvad det er Tina hun kan. Jeg mødte hende nogle gange, sendte nogle få stikord om et logo og T-shirt-design, og jeg blev virkelig overrasket over, hvor godt hun læste mig. Jeg vidste ikke engang, at det var det jeg ville have. Jeg havde slet ikke forestillet mig, at det var det jeg skulle have, men det var det. Det er lige præcis det Tina kan. Hun kan læse dig, hun er sindsyg dygtig til at komme med bud på dine flyvske tanker og få samlet det i det, det handler om -nemlig det grafiske udtryk. Jeg vil til enhver tid anbefale Tina. Ud over hun er vildt dygtig, er hun også sød og et dejligt menneske.”
Mille Bruun Sjøgren

Voiceover, podcaster og foredragsholder der gør dig remote, Founder of Freeliving.dk & millespeak.dk

“Samarbejdet med Tina har været godt og jeg har følt mig hjulpet hele vejen. Hendes input til tekst, farver og billeder er sammensat ud fra et perspektiv, der både omfavner mig som kunde, og den målgruppe jeg vil ud til. Dejligt med sparring fra Tina, særdeles når jeg har følt mig blind på opgaven. Vil helt klart række ud til Tina igen, når mit behov opstår.”
Majbritt Lorentzen

Ejer, Frisør Team Leonardo / Majbrittlorentzen.dk

Processen

Disse steps tager vi sammen i

Design Boost

SAMTALEN

Til en start snakker vi sammen om, hvad I ønsker min hjælp til og om særlige fokuspunkter eller andet.

MATERIALET

Jeg ser på hvilke brand design elementer, dvs. tekstmængder, logo, skrittyper, billedmateriale, m.m. I bruger og hvordan. 

DESIGNET

Når jeg løfter jeres design, udvikler jeg videre på jeres brand design og giver det et boost, ved at bruge grafiske virkemidler.

RESULTATET

I får et design retur, som nu er gennemarbejdet og optimeret til at formidle budskabet. Klar til at I kan arbejde videre med. 

3 eksempler på det Design Boost kan indeholde

Eksempel 1

Powerpoint, visitkort, flyer, Instagram-profil, roll-up

Ved at se på virksomhedens nuværende marketing materialer, kan de bærende elementer klarlægges, og ud fra dem redesignes og løftes virksomhedens materialer.

Fra 9.000,- eks. moms.

Eksempel 2

Hjemmeside, beklædning, Powerpoint, visitkort, flyer, Instagram-profil, roll-up

Ved at se på virksomhedens nuværende marketing materialer, kan de bærende elementer klarlægges, og ud fra dem redesignes og løftes virksomhedens materialer.

Fra 12.000,- eks. moms.

Eksempel 3

Hjemmeside, Powerpoint, visitkort, flyer, Instagram-profil, roll-up + DESIGN GUIDE

Ved at se på virksomhedens nuværende marketing materialer, kan de bærende elementer klarlægges, og ud fra dem redesignes og løftes virksomhedens materialer.

Fra 15.000,- eks. moms.

Investeringen i Design Boost

TIDSHORISONT: 3 uger +

PRIS: fra kr. 7.500 + moms

Inkluderet i Design Boost:

 

 • Afklarende samtale, hvor jeg får indsigt i den situation og ønskerne der er i virksomheden, og som giver klarhed om den rette løsning.
 • En faglig og konstruktiv gennemgang af designet i virksomhedens materiale.
 • Analyse af hvor materialet kan optimeres og hvad der vil øge effekten.
 • Redesign af materialet og design optimerede filer retur, klar til at arbejde med og bruge det nye design.
 • Mulighed for en simpel design guide, hvori de visuelle virkemidler og hvordan de kan bruges, er samlet.

Skal din virksomheds design have et boost?

Det starter altid med at vi tager en snak på telefon, for at finde ud af hvad du konkret har brug for og hvordan et samarbejde kunne se ud.