Mine kunder siger…

“Grafikonfetti har været min samarbejdspartner i forbindelse med udvikling af visuel brandidentitet, logo og website til Aarestrup Executive.

Tina er en fremragende grafisk designer, og hun har styret forløbet med godt overblik, et professionelt individuelt touch og stilsikker eksekvering. Hertil kommer, at hun er utrolig passioneret omkring netop din virksomhed, så jeg har følt mig som den vigtigste kunde i verden.


Jeg havde meget høje forventninger, og de er mere end indfriet. Med Grafikonfetti og Tina får du en professionel og passioneret sparringspartner, og jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger.


Det har været individuelt, personligt og effektivt.”

– Pia Aarestrup / CEO – Aarestrup Executive

www.aarestup-executive.dk

“Jeg er blæst bagover, hvad det er Tina hun kan. Jeg mødte hende nogle gange, sendte nogle få stikord om et logo og T-shirt-design, og jeg blev virkelig overrasket over, hvor godt hun læste mig.

Jeg vidste ikke engang, at det var det jeg ville have. Jeg havde slet ikke forestillet mig, at det var det jeg skulle have, men det var det.

Det er lige præcis det Tina kan. Hun kan læse dig, hun er sindsyg dygtig til at komme med bud på dine flyvske tanker og få samlet det i det, det handler om – nemlig det grafiske udtryk. Jeg vil til enhver tid anbefale Tina.

Ud over hun er vildt dygtig, er hun også sød og et dejligt menneske.

– Mille Bruun Sjøgren / Millespeak, Freeliving

www.millespeak.dk

“Tina fra Grafikonfetti har lavet min visuelle identitet og jeg er vildt begejstret!

Jeg havde en idé om hvad jeg godt kunne lide og Tina fandt ind til essensen af mine tanker og har skabt et logo der er bedre, end jeg nogensinde kunne forestille mig.

Samarbejdet har fungeret fantastisk, Tina har hele tiden været on point med deadlines og jeg har følt mig set og hørt i hele processen.

Jeg er imponeret over hvor godt Tina har aflæst alle de ord og tanker jeg havde, og fået dem omsat til en visuel identitet som bare er spot on!

Tina er vanvittig dygtig og utrolig skøn og sød at arbejde sammen med. Grafikonfetti kan helt sikkert anbefales.”

“Dejligt når det lykkes at få kvalitet af produkter til at matche med flot og indbydende design.

Vi glæder os til at fortsætte samarbejdet på de næste. Og vi takker for det gode samarbejde og det flotte resultat.

Heldigvis er vi kun lige begyndt, for vi har meget mere der skal laves.

– Mette Christiansen / Salg- og Marketing Chef, Jakobs Sauces

www.jakobssauces.dk

“Tina har lavet det flotteste visuelle design til mig. Jeg havde kun lige taget det første spadestik til min kommende virksomhed, da jeg kontaktede Tina, men Tina var rigtig dygtig og professionel til at fange mine ønsker.

Og visuelt har Tina formået at skabe et design, der på fineste vis, viser det jeg og min virksomhed står for.”

– Louise Dreibøl / Ejer, Madmentor Louise Dreibøl

www.madmentorlouise.dk

“Tina har i samarbejde med mig, skabt det visuelle udtryk til min første bog, og jeg kommer helt sikkert til at booke hende til mange flere grafiske opgaver fremover.

Udover at være et meget behageligt menneske at arbejde sammen med, har hun været knivskarp på at læse mig og mine ønsker. Jeg elsker hendes input og sans for små detaljer, som har været med til at give bogen et fuldendt udtryk, der matcher mig og min stil til perfektion.

Desuden er alle deadlines og aftaler blevet overholdt, hvilket har gjort at jeg har følt mig tryg hele vejen igennem processen fra vores første møde, til bogen blev sendt til tryk. Graphiconfetti har mine varmeste anbefalinger.

“Samarbejdet med Tina har været godt og jeg har følt mig hjulpet hele vejen.

Hendes input til tekst, farver og billeder er sammensat ud fra et perspektiv, der både omfavner mig som kunde, og den målgruppe jeg vil ud til.

Dejligt med sparring fra Tina, særdeles når jeg har følt mig blind på opgaven. Vil helt klart række ud til Tina igen, når mit behov opstår.”

– Majbritt Lorentzen/ Ejer, Team Leonardo og coach

www.majbrittlorentzen.dk

“Tina Christoffersen fra Grafikonfetti er et meget professionelt menneske at arbejde sammen med. Hun sprudler af kreativitet og energi.

Vi har fået et rigtig godt resultat ud af vores samarbejde, hvor Tina meget hurtigt forstod konceptet, og vi endte med præcis det udtryk, vi drømte om. Tina forstod at afdække vores behov og fandt lige det ”unikke udtryk”, vi søgte, men ikke vidste hvad var.

Vi er meget stolte over vores app, som nu fremstår helstøbt i sit udtryk med de flotte fliser, der passer helt perfekt med Jankvist-logoet.”

– Susan Jankvist / Ejer & Direktør, Jankvist & Co.

www.jankvist.biz

“Jeg har haft fornøjelsen at arbejde sammen med Tina på flere af mine projekter.

Ikke blot har hun fagligheden i top, men har den sjældne kombination af bred erfaring med design og grafik til både print og online, stor viden om materialer og virkemidler samt et helt særligt øje for at skabe en æstetisk, rød tråd i alle elementer.

Og så er der jo bare en ekstra bonus, at hun har et utroligt behageligt væsen og altid tager udgangspunkt i kundens behov og ønsker. Kan kun give Tina de allerbedste anbefalinger.”

– Eva Vedel / CEO – EXPO VIVA

www.spies-aanden.dk

Skal vi se på det…?

Det starter altid med at vi tager en snak på telefon, for at finde ud af hvor I er henne i jeres proces, hvad I konkret har brug og om hvordan et samarbejde kunne se ud.