Hvad med om du tilbød en form for grafisk rådgivningssession?

af | jan 2, 2022

Markedsføring handler om gentagelse, gentagelse og derefter gentagelse. Enhver som har erfaring med produkt launches ved at i en succesfuld proces, når man til et punkt hvor man tænker: “Nu har vi fortalt om det her produkt igen og igen, men vi ser næsten ingen effekt..!”. Og det er ofte det magiske punkt, hvor tegn på at indsatsen har en effekt, vil vise sig i markedet.

Det handler om at få et par øjne udefra, på den måde et givent firmas markedsføringsmaterialer ser ud, og hvor der kan justeres eller udvides i den måde det bruges. Og det handler om at være tålmodig…

Det var optur for mig at opleve at det produkt jeg har på hylden, er et som mit netværk efterspørger og foreslår, som en mulighed, der vil have værdi for dem.

Og så er det min opgave at gøre opmærksom på at det er der – og sige det igen og igen. For at dem som det vil have værdi for, opdager at den rådgivning fra en professionel, kan de få lige her.

For de etablerede soloselvstændige og små virksomheder jeg gerne vil arbejde sammen med, er det at markedsføre sig en vigtig del og en stor opgave. Og for at gøre den indsats gennemarbejdet og professionel, er det sundt at rådføre sig og evt. få professionel hjælp. Meget arbejde kan man gøre selv – der er dog en grund til at jeg ikke vælger selv at sætte et køkken op, eller lave mit regnskab.

Min tid skal bruges på det jeg er rigtig god til, og som jeg særligt godt kan lide at lave…

Har du et projekt du søger hjælp til?

Det starter altid med at vi tager en snak på telefon, for at finde ud af hvor I er henne i jeres proces, hvad I konkret har brug og om hvordan et samarbejde kunne se ud.